ESKİŞEHİR / ÇİFTELER - Şehit Ercan Canavar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Çifteler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Fırat ATALAY yüz yüze eğitim faaliyetlerini okulumuzda ziyaret etti.

Ekm

Covid 19 tedbirleri ile okulumuz Şehit Ercan  Canavar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yüz yüze eğitime devam ediyor.

Ekm

Okulumuz Covid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime başlamıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri  güvenle ''Covid-19'' ve ''Hijyen Eğitimi ''bilgilendirmesi ile uygulama derslerinde yüz yüze eğitimlerine başladı.

Eyl

Okulumuz Şehit Ercan Canavar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  temiz okul belge denetimlerine hazır hale getirilmiştir.

Ağu

31 Ağustos-11 Eylül  2020 tarihleri  arasında  yapılacak  olan  sorumluluk  sınav  programı  ve sınava katılacak öğrenci numaralarına ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.

Ağu

Covid-19 Öğretmen, öğrenci ve veli bilgilendirme rehberine ekteki dosyalardan ulaşabilirsiniz.